Robòtica maker

Perfeccionament de les habilitats tecnològiques a través de la realització de projectes makers multidisciplinaris i vivencials. Tots els projectes tindran un fil conductor, la creació d’una ciutat sostenible, que permetrà que les diferents disciplines tecnològiques puguin interactuar entre si per construir el producte final, una ciutat sostenible robotitzada i autònoma. Aquests projectes ajudaran a adquirir de manera significativa tan diferents coneixements i destreses informàtiques i tecnològiques com una visió crítica i constructiva dels diferents problemes ambientals del nostre planeta. Alhora que s’adquireixen habilitats de treball en grup i cooperativisme, d’autonomia en l’aprenentatge i de creativitat, així com, el desenvolupament de destreses manuals i psicomotrius de precisió.

Per altra banda, des d’Espai_TIC volem incentivar la visió crítica de l’ús de la tecnologia per utilitzar la mateixa de manera més activa amb un caràcter més creatiu i constructiu per contrarestar l’ús consumista tecnològic de l’actualitat. Volem que tots els nostres alumnes descobreixin com utilitzar les eines tecnològiques que ens envolten de manera proactiva i creativa.

Les disciplines tecnològiques que s’utilitzaran per desenvolupar els projectes són:

  1. Disseny i impressió 3D
  2. Robòtica
  3. Programació amb blocs (arduino i android)

Els espais que s’utilitzaran l’aula i el taller d’Espai_TIC on els alumnes ja trobaran tots els dispositius tecnològics que necessitin a la seva disposició, així com, les eines i material necessari per desenvolupar totes les activitats programades.

Aquest curs va destinat als alumnes que ja tinguin habilitats tecnològiques o hagin cursat el nostre curs d’iniciació al món maker i tinguin entre 12 i 16 anys.

El curs per es realitzarà els dijous de 18:30 a 19:30.


Inici el 30 de setembre 2021 fins a 16 de juny 2022.

Matrícula: 100€ (inclou: material per a la impressió 3D, components electrònics per a tots els robots, llicències d’ús dels diferents programaris, materials per desenvolupar tots els projectes: coles, fustes, eines, etc)

*L’horari pot patir modificacions, la qual cosa, es notificaria amb la màxima brevetat a l’alumne inscrit.

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita les vostres dades personals per millorar la vostra experiència de navegació.