Iniciació a la robòtica

Descobreix l’apassionant món tecnològic a través de la realització de projectes makers multidisciplinaris i vivencials. Tots els projectes tindran un fil conductor que permetrà que les diferents disciplines tecnològiques puguin interactuar entre si per construir un producte final. Aquests projectes ajudaran a adquirir de manera significativa diferents coneixements i destreses informàtiques i tecnològiques. A més, s’ambiciona adquirir habilitats de treball en grup i cooperativisme, d’autonomia en l’aprenentatge i de creativitat, així com, el desenvolupament de destreses manuals i psicomotrius de precisió.

Per altra banda, des d’Espai_TIC volem incentivar la visió crítica de l’ús de la tecnologia per utilitzar la mateixa de manera més activa amb un caràcter més creatiu i constructiu per contrarestar l’ús consumista tecnològic de l’actualitat. Volem que tots els nostres alumnes descobreixin com utilitzar les eines tecnològiques que ens envolten de manera proactiva i creativa.

Les disciplines tecnològiques que s’utilitzaran per desenvolupar els projectes són:

  1. Disseny i impressió 3D
  2. Robòtica
  3. Programació amb blocs (arduino)

Els espais que s’utilitzaran l’aula i el taller d’Espai_TIC on els alumnes ja trobaran tots els dispositius tecnològics que necessitin a la seva disposició, així com, les eines i material necessari per desenvolupar totes les activitats programades.

Aquest curs va destinat als alumnes de primer cicle de primària (6-8 anys) que es vulguin iniciar en el món tecnològic mitjançant l’aprenentatge de la robòtica.

El curs per es realitzarà els dimecres de 17:15 a 18:15.


Inici el 29 de setembre del 2021 fins a 14 de juny del 2022.

Matrícula: 50€ (inclou: material per a la impressió 3D, components electrònics per a tots els robots, llicències d’ús dels diferents programaris, materials per desenvolupar tots els projectes: coles, fustes, eines, etc)

*L’horari pot patir modificacions, la qual cosa, es notificaria amb la màxima brevetat a l’alumne inscrit.

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita les vostres dades personals per millorar la vostra experiència de navegació.