Creació de videojocs

En aquest curs aprendràs a crear el teu propi videojoc, a través de diversos entorns i plataformes. El principal objectiu d’aquest curs, és la d’introduir i familiaritzar l’alumne en l’entorn del programari, i endinsar-se en tot el que comporta crear un videojoc, la seva història, la narrativa, la mecànica, els seus personatges, la seva finalitat… Tot creant el teu primer videojoc!

Hi haurà dos grups, en funció de l’edat dels participants, per tal d’adaptar el programari. Començarem des de zero, per tant, no requereix que siguis un as de la informàtica, simplement, les ganes de participar i crear un món amb la teva imaginació.

Un cop creats els grups segons les inscripcions, es detallarà l’experiència curricular i les competències que s’utilitzaran durant el curs.

2 grups:

Grup 1: dilluns – tarda de 18.30 a les 19.30

Grup 2: dimarts – tarda de 18.30 a les 19.30


La inscripció, és el cost de la matrícula anual, que també inclou el material, que té un cost de 50€.

Es pot pagar el curs mensualment, per 48€ al mes, o en un sol pagament, amb un descompte del 5% del total, que té un cost de 415€.

Les famílies amb el carnet de família nombrosa, obtenen un cost de 40€ al mes o 360€ en un sol pagament.

Si s’apunten a més d’un curs, el cost d’aquest serà de 40€ al mes cadascun.


Inici el 20 i 21 de setembre.

Fi el 13 i 14 de juny.

*Qualsevol modificació, es notificaria amb la màxima brevetat a l’alumne inscrit.

 

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita les vostres dades personals per millorar la vostra experiència de navegació.