Mecanografia i alfabetització digital

Curs d’iniciació a la instrumentalització de les eines informàtiques i de la mecanografia, per adquirir unes habilitats per al seu desenvolupament tecnològic.

 

Que treballarem?

Mecanografia. A través del programa Kluppy, es connectaran al web, amb el seu propi perfil d’usuari, i podran treballar des del núvol. Una nova metodologia d’aprendre la clàssica mecanografia, on avançaran en un entorn totalment gamificat, mentre van aprenent i evolucionant. Kluppy s’adapt i s’ajusta segons el nivell de cada usuari, per tant, l’alumne sempre podrà avançar i repassar els nivells. Adaptat als tres idiomes: català, castellà i anglès. En un sol clic podran canviar l’idioma de la plataforma!

Amb l’escriptura digital, augmentem la productivitat, millorem la comprensió lectora i reduïm els errors ortogràfics. En el seu procés d’aprenentatge, donarem prioritat a no cometre errors, la velocitat ja arribarà!

I també treballarem a l’aula:

Eines i utilitats del PC. Ofimàtica bàsica. Navegació conscient a través d’Internet. Organització i manteniment. I sobretot, donarem pas a la programació bàsica per introduir-los al món de la robòtica i el pensament computacional.

A partir de quina edat pot apuntar-se?

A partir de 8 anys o 3r de primària.

Com ho fem?

Amb grups reduïts d’un màxim de 8 a 10 alumnes. Combinarem l’activitat en diverses parts, per dinamitzar les sessions, i perquè aprenguin de la manera més divertida i fàcil.

Què necessites?

Només les ganes! A espai_TIC, amb el cost de la matrícula, inclou tot el material que necessitaràs per al curs, no t’hauràs de preocupar de res!

Quan comença i quan s’acaba?

Donem inici del curs, el dia 2 d’octubre i acabem el 21 de juny. Consulteu l’horari a continuació per quin dia s’ajusta al seu calendari.

Hi ha descomptes o preus especials?

A espai_TIC, posem un preu universal per a totes les famílies. Volem un preu just i inclusiu per a tothom. El cost d’una activitat a la setmana són 36€ al mes, i si vens a dues activitats, com Mecanografia més Robòtica, el cost serà de 60€ al mes. Disposareu d’un 5% en el cas d’abonar el curs en un sol pagament.

Que inclou la matrícula?

Tot el material necessari i les llicències que es fan servir en les sessions, no us heu de preocupar de res. El cost de la matrícula és d’un sol pagament i de 60€ per a tot el curs. Si us apunteu a més d’una activitat, el cost de la matrícula no canvia.

Horari

A mesura que es formin els grups, els horaris poden variar. Si alguna classe no s’ajusta al vostre horari, escriviu-nos per a més informació. Intentem adaptar-nos el màxim al vostre ritme!

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita les vostres dades personals per millorar la vostra experiència de navegació.