Creació de videojocs

Aprèn a crear el teu propi videojoc!

Aquest curs el dividim en dues etapes:

Videojocs 1
: a partir de 3r de primària .
Videojocs 2: a partir de 1er d’ESO.


Que treballarem?

Segons el nivell i edat dels participants en els grups. Utilitzarem programes com Scratch per a programar videojocs amb blocs, Minecraft com a creació i programació del joc, també l’editor i el codi de Roblox Studio. I pels més avançats, treballarem la plataforma Unity en 2D, com també el GameMaker Studio i altres plataformes en entorns 3D com Crey. El més important d’aquest curs, és l’evolució de l’alumne, que aprendrà una sèrie de competències i metodologies per al desenvolupament de projectes, que en aquest cas, serà el de crear un videojoc, aprenent llenguatges de programació, i sobretot, la utilització de l’anglès com a competència necessària, ja que moltes interfícies i terminologies, no es tradueixen.

 

Com ho fem?

Amb grups reduïts d’un màxim de 8 a 10 alumnes. Combinarem l’activitat en diverses parts, per dinamitzar les sessions, i perquè aprenguin de la manera més divertida i fàcil.

 

Què necessites?

Només les ganes! A espai_TIC, amb el cost de la matrícula, inclou tot el material que necessitaràs per al curs, no t’hauràs de preocupar de res!

 

Quan comença i quan s’acaba?

Donem inici del curs, el dia 5 de setembre i acabem el 15 de juny. Consulteu l’horari a continuació per quin dia s’ajusta al seu calendari.

 

Hi ha descomptes o preus especials?

A espai_TIC, posem un preu universal per a totes les famílies. Volem un preu just i inclusiu per a tothom. El cost d’una activitat a la setmana són 36€ al mes, i si vens a dues activitats, com Alfabetització més Robòtica, el cost serà de 60€ al mes. Disposareu d’un 5% en el cas d’abonar el curs en un sol pagament.

 

Que inclou la matrícula?

Tot el material necessari i les llicències que es fan servir en les sessions, no us heu de preocupar de res. El cost de la matrícula és d’un sol pagament i de 60€ per a tot el curs. Si us apunteu a més d’una activitat, el cost de la matrícula no canvia.

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita les vostres dades personals per millorar la vostra experiència de navegació.