Robòtica

El següent curs el dividim en tres etapes:

Robòtica 1: de 6 a 9 anys (1r a 3r de primària).
Robòtica 2: de 9 a 12 anys (4t a 6è de primària).
Robòtica maker: de 12 a 16 anys (1r a 4t d’ESO).

Que treballarem?

Robòtica 1, donarem inici a la programació bàsica en els seus primers robots. Aprendran i experimentaran amb diverses plataformes educatives, com Vex Robotics, Micro:bit o altres programes com Scratch Jr i Scratch. Les sessions s’alternaran en projectes cooperatius i de treball en equip, adoptant diversos rols dels participants per al seu desenvolupament.

Robòtica 2, continuem amb l’evolució del seu aprenentatge en aquest món tant apassionant de la robòtica, treballant i experimentant amb Vex Robotics, Micro:bit, MakeCode, i altres programes com Scratch i Kodu. També, pels més avançats, donarem pas al disseny de l’impressió 3D, amb programes com el TinkerCad o SketchUp. Treballarem per projectes, de manera autònoma i per equips de treball.

Robòtica maker, ens endinsem de ple en el món Maker! En aquest curs, treballarem principalment la programació i el disseny i impressió 3D. A través de projectes, aprendràs la programació amb ArduinoBlocks i a dissenyar i a imprimir els teus projectes en 3D.

Com ho fem?

Amb grups reduïts d’un màxim de 8 a 10 alumnes. Combinarem l’activitat en diverses parts, per dinamitzar les sessions, i perquè aprenguin de la manera més divertida i fàcil.

 

Què necessites?

Només les ganes! A espai_TIC, amb el cost de la matrícula, inclou tot el material que necessitaràs per al curs, no t’hauràs de preocupar de res!

 

Quan comença i quan s’acaba?

Donem inici del curs, el dia 5 de setembre i acabem el 15 de juny. Consulteu l’horari a continuació per quin dia s’ajusta al seu calendari.

 

Hi ha descomptes o preus especials?

A espai_TIC, posem un preu universal per a totes les famílies. Volem un preu just i inclusiu per a tothom. El cost d’una activitat a la setmana són 36€ al mes, i si vens a dues activitats, com Alfabetització més Robòtica, el cost serà de 60€ al mes. Disposareu d’un 5% en el cas d’abonar el curs en un sol pagament.

 

Que inclou la matrícula?

Tot el material necessari i les llicències que es fan servir en les sessions, no us heu de preocupar de res. El cost de la matrícula és d’un sol pagament i de 60€ per a tot el curs. Si us apunteu a més d’una activitat, el cost de la matrícula no canvia.

 

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita les vostres dades personals per millorar la vostra experiència de navegació.