Taller d’informàtica per a adults

En aquest taller de 4 sessions, ens introduïm en el món de la informàtica i la tecnologia, a través dels aparells que més utilitzes en el teu dia a dia, com el portàtil, la tableta i el dispositiu mòbil.

Aprendràs els fonaments bàsics per entendre com funciona tot aquest món digital, que ara mateix, és indispensable per avançar en el dia a dia.

Les sessions, estan pensades per treballar en petits grups, oferint un aprenentatge més personalitzat, i també, una dinamització més àgil i resolutiva. Treballarem els sistemes operatius dels ordinadors, les tabletes digitals i els smpartphones, per tant, si vols podràs portar els teus dispositius, per resoldre i compartir els teus dubtes amb els companys i companyes.

Dirigit a totes aquelles persones que volen aprofundir i entendre com funciona, per dominar els seus dispositius tecnològics, donar-li un bon ús, ser autosuficients davant d’un problema quan apareix a la pantalla, i no dependre de ningú!

 

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita les vostres dades personals per millorar la vostra experiència de navegació.